2021-02-25 07:48:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - A fontos döntések meghozatalával várj egy kicsit

Napi horoszkóp február 25-re 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint az anyagi gondok arra kényszeríthetnek, hogy változtass eddigi elképzeléseiden. Talán fájó lépésekre kényszerülsz, de még mindig jobb most lépni, mint tovább halogatni a döntést, és esetleg áldozni reménytelen célokra.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma ne ítélkezz túl hamar, mert az érzelmeid nem engedik, hogy reálisan láss valakit. Talán akarva-akaratlan riválisodnak tekinted az illetőt, vagy egyszerűen irigyled a sikereit. Hidd el, erre semmi okod! Inkább a saját fejlődéseddel törődj, boldogabb leszel!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kisebb-nagyobb feszültségek tehetik zűrössé a napodat. Ne add át magad nekik. Váratlan akadályok kerülhetnek az utadba, és ezek ellen most nem sokat tehetsz. A fontos döntések meghozatalával várj egy kicsit.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A szokottnál bizonytalanabbnak érezheted magad, és emiatt nehezen viseled el olyan emberek társaságát, akik nem eléggé toleránsak veled, vagy másokkal kapcsolatban. Szerencsére azonban a jó dolgok, jó emberek igencsak feldobják a kedvedet – keresd meg őket!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma minden áron tetszeni szeretnél a világnak, ezért mindent bevethetsz: új frizura, ruha, kedves kisugárzás. Szerencsére a környezeted vevő erre, és sokan valóban a szívükbe is fogadnak. Azért ne ess túlzásokba. Csak mindent a helyén!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Változásokat hozhat ez a nap, méghozzá eléggé jókat. Valami jó hírt kaphatsz, talán megbecsülik egy régi munkádat, vagy elismerést kapsz eddigi tetteidért. Végre ülhetsz egy kicsit a babérjaidon a dicsfényben.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Valakiben csalódnod kell, akiben megbíztál. Nem hatalmas nagy csalódásról van szó, de azért nem esik jól neked, hogy kijátszott az illető. Ne búslakodj, az idő neked dolgozik!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma kissé szétszórt lehetsz, ezért a pontosságot, nagy odafigyelést igénylő munkákat, ha teheted, inkább halassza más napra. A bolygók csapongó, nagy energiái viszont segíthetnek a kapcsolatépítésben. A karrieredet is támogathatja valaki.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szép napok elé nézel mostanában. Semmi rendkívüli nem zavarja a nyugalmadat, de a csend és a rend most az leginkább, amire szükséged van, mert belül nagy változások zajlanak a lelkedben.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Valakinek ma nagy szüksége lehet rád. Segíts, amennyire tudsz, de ne vállalj túlzott terheket magadra, csak annyit tegyél, amennyit még valóban jó érzésekkel tudsz megtenni.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ne nyugodj bele abba, ha mellőzöttnek érzed magad. Rengeteg tehetség van benned, de a világ talán még nem készült fel a fogadására... Ám ez nem lesz mindig így! Ma sokat tehetsz azért, hogy végre majd elismerjék a tehetségedet.


Halak: II. 19. - III. 20.

Felerősödik az intuíciód. A ma éjjel különös álmokkal ajándékozhat meg téged. Figyelj rájuk, mert sok mindent megtudhatsz a lelkedről, vagy éppen a közeljövő eseményeiről.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: